Heritageverhaal - Successiehuis

Jouw heritage: denk nu al aan morgen

Vanuit een rijk verleden en een krachtig heden anticiperen op de toekomst… Dat is waar het bij Successiehuis om draait! We nemen de tijd om je te leren kennen, om samen te plannen met het oog op de toekomst. We helpen je risico’s elimineren en optimale keuzes maken om je gezin en opvolgers te beschermen. Want met een goede successieplanning denk je nu al aan morgen.

Heritage in z’n puurste vorm

De parallel tussen successieplanning en wijnbouw is treffend. Het is meegaan op het ritme van de natuur en anticiperen op wat komen gaat. Goede wijn vraagt immers flexibiliteit en geduld.

Ook een successieplanning laten we rusten, groeien en optimaliseren. Wanneer de tijd rijp is, kun je met een gerust gemoed doorgeven wat je dierbaar is. Op jouw manier en in alle vertrouwen. Heritage in z’n puurste vorm, net zoals wijnranken die generaties lang worden gekoesterd.

“Tijd is essentieel in alles wat we doen. We nemen de tijd om te luisteren, gebruiken die om ideeën te laten rijpen en sturen plannen bij doorheen de jaren.”

Jo Viaene, Successiehuis

Belgische wijnheritage

Het is voor ons een eer om mensen te mogen adviseren bij hun successieplanning. Als bedanking laten we hen graag proeven van Entre-Deux-Monts.

Dit Belgische huis creëert fantastische wijnen tussen de Rode en de Zwarte berg. De ranken staan op het land van grootvader Jean, vader Yves kwam met het idee, zoon Martin werd gepassioneerd wijnbouwer.

Een sterk verhaal, verbonden over generaties heen!

“Ook bij wijn is tijd een doorslaggevende factor. Wij zijn afhankelijk van onze terroir en van de krachten van de natuur. Passen we vandaag iets aan, dan plukken we er pas jaren later letterlijk de vruchten van. Anticiperen is dus de boodschap!”

Martin Bacquaert, Entre-Deux-Monts

Belgische wijn met een sterk verhaal dat generaties verbindt.

Net als wijnbouw, vraagt successieplanning tijd. We nemen
die tijd om ideeën te laten groeien en te anticiperen op wat komt.
Want met een optimale successieplanning denk je nu al aan morgen.

Wij laten onze klanten graag proeven van heritage in z’n puurste vorm: Entre-Deux-Monts, Belgische wijn met een sterk heritageverhaal. Welkom!

Ik heb een vraag

Successiehuis is expert in het opstellen en uitwerken van een successieplan op maat van jou en jouw situatie.

Een successieplan dat antwoorden formuleert op complexe vragen.

Heb jij ook vragen over morgen?