info@successiehuis.be

Maak mijn contract

Je wil een bankgift doen aan je kinderen en je zoekt het meest adequate model dat bovendien volledig op jouw maat is gemaakt? Via onze applicatie kan je het perfecte contract op maat zelf samenstellen. Je start de applicatie via onderstaande knop. Je vult je e-mail adres in en je kiest je eigen paswoord. De volgende keer kan je dan inloggen als bestaande klant.

 

Ben je een nieuwe klant, dan kom je terecht op de profiel pagina waar je je gegevens kan invullen. Daarna kan je verder naar lijst bankgiften om je modellen aan te maken.
Om een model aan te maken vul je de gegevens in van de schenker(s) en de begiftigde, en je kruist de gewenste modaliteiten aan. Je kan zoveel klad versies aanmaken als je wil. Let er wel op dat je bij iedere wijziging de gegevens opnieuw bewaart alvorens je een volgende kladversie wil opmaken. Want anders zie je nog steeds de versie zonder de aangebrachte wijzigingen.
Eens je een versie hebt gemaakt die bij je past kan je ervoor opteren om een finale versie aan te maken.

 

Voor de download van het definitieve document betaal je €60,5 (€50+21%BTW). Hiervoor kan je voorafgaandelijk voldoende credits aankopen via het scherm ‘mijn profiel’. Hier kan je tevens je facturen raadplegen én downloaden.
Elke klant die een contract/model opstelt, verklaart zich akkoord met de algemene voorwaarden: Algemene voorwaarden webshop successiehuis.be

 

start

Onze aanpak

Introductiegesprek

Persoonlijke situatie
Vragen
Aandachtspunten
Specifieke wensen

ANALYSE

Uitgewerkt document
Simulaties
Voor- en nadelen
Ons advies

BEGELEIDING

Uitwerking
Omzetting in de praktijk
Deze website wil gebruik maken van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren.
Gelieve aan te geven of u deze cookies al dan niet wenst te aanvaarden.
Meer informatie