SuccessiePlanning Voor Gezinnen & KMO's | Successiehuis.be
previous arrow
next arrow
Slider

Denk nu al aan morgen

Bescherm jouw (plus)kinderen, partner en opvolgers tegen onverwachte en onnodige kosten. Elimineer alle risico’s en bescherm zo jouw gezin als er je iets overkomt. Met successie komen we allemaal in contact. Bereid je nu professioneel voor.

Successie voor gezinnen

Successie voor 50+

Jouw vermogen is in goede handen

Als je voor je nabestaanden wil zorgen, zal je stappen moeten ondernemen zodat je vermogen goed overgedragen wordt. Bekijk welke instrumenten je hiervoor best gebruikt.

Successie voor ouders

Successie voor jonge gezinnen

Een zorgeloze toekomst voor je (plus)kinderen

Samenwonen of huwen heeft bepaalde gevolgen. Denk na over hoe jullie het één en ander willen regelen en zorg voor het beste voor jouw gezin.

successieplanning kmo

Successie voor KMO’s

Bescherm jezelf, je partner én je kinderen

Heb jij een KMO? Een ondernemer als jij neemt beredeneerde risico’s. Maar als het over jouw gezin gaat elimineer je alle risico’s.

Onze diensten
voor jou, je familie of KMO

successie plannen

Successieplanning op maat

successie huwelijk

Samenwonen of trouwen

successie voor ouderen

Zorgvolmacht

successie voor gezinnen

Successieplanning nieuw samengestelde gezinnen

successie op maat

Successieplanning KMO’s

Ontdek heritage in z’n puurste vorm

Net als wijnbouw, vraagt successieplanning tijd. We nemen die tijd om ideeën te laten groeien en te anticiperen op wat komt. Want met een optimale successieplanning denk je nu al aan morgen.

Wanneer de tijd rijp is, kun je met een gerust gemoed doorgeven wat je dierbaar is. Op jouw manier en in alle vertrouwen. Heritage in z’n puurste vorm, net zoals wijnranken die generaties lang worden gekoesterd.

Entre-Deux-Monts, dat is Belgische wijn met een sterk verhaal dat generaties verbindt. Wij laten onze klanten graag proeven!

Kan je in de gezinswoning blijven wonen nadat je partner is gestorven?

Het antwoord op deze vraag hangt in de eerste plaats af van de manier van samenwonen met je partner. Was je gehuwd of wettelijk samenwonend, dan erf je van rechtswege […]

Blote eigendom – vruchtgebruik: een moeilijke evenwichtsoefening?

Overlijdt je man of vrouw, en zijn er kinderen, dan zullen de kinderen de blote eigendom erven en zal jij als langstlevende partner het vruchtgebruik erven. Dat klinkt op zich […]

Wat doe je best met verouderd vastgoed?

Stel dat je een aantal beleggingspanden in bezit hebt die al enkele jaren oud zijn en waaraan je zware renovatie investeringen verwacht. Wanneer je van plan bent om die panden […]

Denk nu al aan morgen.
Bescherm jouw (plus)kinderen, partner en opvolgers tegen onverwachte en onnodige kosten.

Ons plan van aanpak

één

Luisteren
Tijdens een eerste gesprek leren we jou graag kennen. We denken samen aan morgen. Wat wil jij beschermen?

  • Persoonlijke situatie
  • Vragen
  • Aandachtspunten
  • Specifieke wensen

twee

Denken
Na het gesprek stellen we een successieplan op, op maat van jouw situatie. Een successieplan voor jou, je gezin en de volgende generaties.

  • Uitgewerkt document
  • Simulaties
  • Voor- en nadelen
  • Ons advies

drie

Doen
Als laatste gaan we jouw successieplan waarmaken. Zorgen dat wat jij opgebouwd hebt, beschermd is. Zorgen voor een onbezorgde toekomst.

  • Uitwerking
  • Omzetting in de praktijk

Als je voor je nabestaanden wil zorgen, zal je stappen moeten ondernemen zodat je vermogen goed overgedragen wordt. Een testament, een goed samenlevings- of huwelijkscontract en een zorgvolmacht zijn noodzakelijke instrumenten om die gemoedsrust te creëren.

Ook als ondernemer is het cruciaal om een successieplan op te maken. Wat met de zaak of de aandelen van de vennootschap als jij er niet meer bent? Wat als je tijdelijk uitvalt? Wie kan dan de juiste beslissingen nemen? Een echte ondernemer is vooruitziend en denkt nu al aan morgen.

Successiehuis is expert in het opstellen en uitwerken van een successieplan op maat van jou en jouw situatie. Een successieplan dat antwoorden formuleert op complexe vragen. Een successieplan voor jou, je gezin en de volgende generaties.

Denk nu al aan morgen.

successieplanning zaakvoerder en zoon